Zapraszam do forum mam nadzieję że się spodoba :) Pozdrawia KewinUchiha
Gość
ur. 27 listopada
wioska : konoha
drużyna : 9
skład drużyny : Ten ten , Hyuuga Neji , Maito Gai
OPISSS:
Jego marzeniem jest udowodnić innym, że ciężką pracą można zostać wielkim ninja. Nie posiada talentu do wykonywania technik ninjutsu czy też genjutsu przez co stał się obiektem kpin wśród rówieśników. Szczęśliwie zdał egzamin końcowy w Academy, stosując jedynie techniki taijutsu.
Trafił do grupy Guy Mighta. Guy dostrzegł w Lee potencjał, którego nie zauważył wcześniej żaden inny nauczyciel. Nauczył go wielu trudnych do opanowania technik taijutsu. Zawiązała się między nimi niezwykła nić sympatii. Guy zaczął traktować Lee jak syna.
Jako specjalista w TaiJutsu, młody uczeń Gaia posiadł ogromny talent do ciężkiej pracy nad swoim ciałem. Dzięki tym treningom posiadł ogromną prędkość, o której wielu może tylko pomarzyć.
To jest właśnie jeden z jego głównych atutów. Nawet walcząc przeciwko takim wspaniałym osiągnięciom limitu krwi, jakimi z pewnością są Sharingan i Byakugan, ma przewagę. Dzieje się tak dlatego, gdyż użytkownik wspomnianych dwóch zdolności mimo tego, że potrafi przeczytać ruchy Rocka, nie potrafi w porę zareagować i uskoczyć przed ciosem. Swoją prędkość Lee udowodnił także w walce z Gaarą, którego niezawodna ochrona - piasek - także nie potrafiła sobie poradzić z bardzo szybkimi atakami Rocka. Większość jego ataków bazuje właśnie na ogromnej prędkości i jeśli dotrą do celu, potrafią mocno zranić. Dlatego właśnie owy shinobi jest bardzo ciężkim przeciwnikiem do pokonania.
Kage
to cos z umiejętnościami to nie prawda kasuje ...
to umiejętności sakury były ...
Gość
Acha sorka niezwruciłem uwagi