Zapraszam do forum mam nadzieję że się spodoba :) Pozdrawia KewinUchiha
Gość
wioska : konoha
rodzina : starszy brat Itachi
Drużyna : 7 ,Hebi,Taka
Skład drużyny : Karin,Suigetsu,Jugo
Sasuke jest poważny opanowany i zamknięty w sobie.Jego klan Uchiha został zamordowany przez jego własnego brata. Przez to jego jedynym celem jest dokonanie zemsty na Itachim.Kochają się w nim wszystkie dziewczyny z klasy ( z małym wyjątkiem...) jednak on ma je gdzieś...Podczas egzaminu na chunina Orochimaru dał mu w ''prezencie '' przeklętą pieczęć.Dzięki niej zyskał niesamowitą moc. Pod koniec mangi Sasuke dochodzi do Orochimaru by zyskać jeszcze większą siłę. Pote, zabija swojego mistrza i przejmuje jego siłe. Zakłada organizacje Hebi w której w sklad wchodzą:Karin Suigetsu i Jugo i szkuka swojego brata.Gdy po zwycięskiej walce z bratem Sasuke traci przytomnosc.Obudził się w kryjówce Tobiego(tajemniczego członka Akatsuki który okazał się być Madarą legendarnym członkiem klanu Uchiha)jednak gdy jego oczy go ujrzaly
uaktywnil się u Sasuke mangekyou sharingan i podpala Madarę amaterasu.Jednak Tobi się obronił.Potem opowiada o klanie Uchiha i Itachim.Wyjaśnia tam że, dla Itachiego
najważniejszy byl Sasuke.Wyjaśniał historie swojego klanu o tym ze, chciało spowodowac wojnę domową a Itachi miał temu zapobiec.Mówi również że,pomógł wymordować klan.
Wspomina o tym jak Itachi zamordował swojego najlepszego przyjaciela i dziewczyne.Wyjaśnia że,Sasuke byl dla niego najważniejszy.Sasuke uświadamia sobie iż,Itachi był
dla niego ważny i otrzymał własny mangekyou sharingan.Uchiha zmienil nazwe Hebi na Taka.
Ostatnio edytowany przez KewinUchiha (2009-05-06 19:19:22)
Kage
... o zes w morde niewiedzialem ze mozna to tak zjebac ;p
Gość
Bez przeklinania nie ja to pisałem ;d
Kage
Poprawiłem to i widze ze efekt tego jest o wiele lepszy )
Gość
Dobra niech ci będzie
Uczeń Akademii
Kto to pierwszy pisał bo napis wszystko dokładnie bardzo fajnie jest zrobiona ta postac...
Kage
Heh pierwszy to pisał nasz analfabeta jednak ja to poprawilem i dopisalem od siebie te ciekawsze rzeczy czyli można by uznać ze to mój wątek
Gość
xD Anulfabeta czylu nie ja oszywyscie xDDD (Żart)
Kage
ok napisz jak Ci się podoba ten wątek !!!!!!!!!!!
Gość
Wiesz to mój wątek Jak hcesz dam ci 50% udziału . Pozdrawiam
Kage
lol wez ty smieszny jestes jak ja to twoje wszystko zmazalem cieciu ty tu nawet niemasz 1% udziału ...
i to jest moj watek